Prechovával zbrane a strelivo.V jednom z barov sa našla marihuana.

18.11.2010 Celý región

Prechovával zbrane a strelivo: Svidnícky vyšetrovateľ vzniesol včera obvinenie pre zločin nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami 45 ročnému mužovi z obce Nižná Vladiča, okr. Stropkov.
Muž od roku 2004 až do 17.11.2010 nezisteným spôsobom zadovážil a vo svojom rodinnom dome prechovával 1 ks dlhej guľovej zbrane, 1 ks krátkej guľovej zbrane, 1 ks delostreleckého náboja a 222 ks rôzneho streliva do krátkych a dlhých guľových zbraní. Obvinený muž bol vyšetrovateľom PZ dňa 17.11.2010 v čase o 07.30 h zadržaný, zbrane a munícia mu boli zaistené a budú podrobené znaleckému skúmaniu. Stíhaný bude na slobode.

V jednom z barov sa našla marihuana:
Polícia dňa 16.11.2010 v čase o 23.10 hod. vykonala preventívno - bezpečnostnú policajnú akciu zameranú na elimináciu drogovej trestnej činnosti v jednom z barov v obci Jarovnice. V miestnosti, kde je biliardový stôl, psovod so služobným psom zistil neznámu sušenú zelenú rastlinu v igelitovom vrecku o hmotnosti 0,90g pri koši z odpadkami. Vykonaným narkotestom uvedená látka reagovala sfarbením na marihuanu. Prípad vyšetrujú jarovnickí policajti, ktorí začali trestné stíhanie vo veci prečinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi.
 

Vyberte región